Toimitujohtajan blogi 6/2024

Kesäkuu alkoi ja voin rehellisesti sanoa, että töitä on tullut paiskittua hiki hatussa. Lämpimillä säillä voi olla myös osuutensa tässä asiassa. Laskuja on tullut lähetettyä noin 900 kappaletta ja vielä olisi lähetettävänä pari kolmesataa. Viimevuotisia maksamatta jääneitä laskuja on myös tullut selviteltyä. Omistajanmuutosilmoitusten selvittely ja vienti järjestelmäämme on myös vienyt oman aikansa. Tavoite on, että saan loput näihin liittyvät asiat tehtyä ja käytyä läpi ennen juhannusta. Tekemistä on vielä jonkun verran.

Vesimittarilukema ilmoituksia on myös alkanut saapua. Kiitoksia niistä. Laittakaa ilmoituksiin mukaan käyttöpaikan numero, mittarilukema(t), ja lukupäivämäärä. Mittarilukemailmoituksia voi laittaa sivuillamme asiakkaille kohdan alla olevan  lomakkeen kautta, vesitilin kautta, lähettämällä minulle sähköpostilla, tekstiviestillä minulle, paperilla kunnan talon sisäänkäynnin vieressä olevaan postilaatikkoomme tai viimeisenä vaihtoehtona soittamalla minulle.

Vesiosuuskunnan varsinainen kokous oli 18.5.2024 ja pöytäkirja löytyy sivuiltamme osuuskunta kohdan alta. Hallituksen osalta Paula Parviainen jatkaa hallituksessa ja uusina hallitukseen valittiin Ari Laukkanen 3 vuodeksi ja Heli Miettinen 1 vuodeksi. Hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Heimo Räsänen ja varapuheenjohtajaksi Juhani Miettinen.

Laskujen osalta, jos on tarvetta maksuaikajärjestelyihin, niin ottakaa yhteyttä ennen eräpäivää ja sovitaan maksuaikataulu. Eräpäivän jälkeen lähetän muistutuslaskun, josta peritään maksu ja myös korot alkavat juosta sen jälkeen. Joten jos on tarvetta sopia maksuaikataulusta, niin ota yhteyttä ennen eräpäivää.

Omistajan muutosten osalta tietoa löytyy sivultamme ohjeita kohdan alta, mistä löytyy myös omistajamuutosilmoitus lomake. Myyjän ja ostajan täyttäessä tämä yhdessä on omistajan muutoksen tekeminen huomattavasti selkeämpää. Tämä on sekä myyjän, että ostajan etu.

Olen toimistolla parhaiten tavoitettavissa keskiviikkoisin 12-17:30 ja torstaisin klo 9-15. Muuna aikana epäsäännöllisesti. Ottakaa yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa.

Kesäisin terveisin!

Kari Andersin

PTVOKin toimitusjohtaja 1.5.2024 alkaen

050 364 8096

kari.andersin@ptvok.fi tai fikand@gmail.com